• Υπηρεσίες υποστήριξης συστημάτων πληροφορικής
  • info@natigon.gr
  • 2321 321 516

Εταιρία

Ας γνωριστούμε καλύτερα

Υπηρεσίες Υποστήριξης Συστημάτων Πληροφορικής

Ποιοι είμαστε

Πάνω από 15 Χρόνια Τεχνογνωσίας

Η Natigon Πληροφορική είναι μια δυναμική ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Λειτουργώντας ως Τεχνολογικός Πάροχος στους τομείς IT Infrastructure, Cloud Services, System Integration, προσφέρoντας ολοκληρωμένες IT λύσεις.
Η ανάπτυξη και η οργανωτική μορφή της εταιρείας βασίζεται στην ικανότητά της για παραγωγή και διάθεση καινοτόμων και αξιόπιστων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.

Στην Natigon Πληροφορική, το όραμά μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης στους πελάτες μας, με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό. Να συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη της τεχνολογίας που αφορά στους τομείς δραστηριοποίησής μας. Να «χτίζουμε» στέρεες και μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες και προμηθευτές μας, μένοντας πιστοί στις πιο σημαντικές προτεραιότητές μας.

● Να αυξάνουµε διαρκώς την ικανοποίηση των πελατών µας
● Να ενισχύουµε την καινοτοµία, να είµαστε µπροστά µε την εφαρμογή νέων τεχνολογιών
● Να αναπτυσσόµαστε συνεχώς, σε πόρους και τεχνογνωσία
● Να παρέχουµε ένα σύγχρονο και δηµιουργικό περιβάλλον στους εργαζόµενους της εταιρείας µας
● Να είµαστε αξιόπιστοι.
● Να είµαστε οι καλύτεροι στο πεδίο µας.

Πιστεύουμε ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις σε έναν κόσμο με διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα της πληροφορικής. Έχουμε μια σαφή αποστολή, εστιασμένη στρατηγική και ισχυρή κουλτούρα, στοιχεία που προσδοκούμε ότι θα ενισχύσουν τη μακροπρόθεσμη αξία της εταιρείας μας και της κοινωνίας.

Η στρατηγική μας είναι να χρησιμοποιούμε την τεχνολογική καινοτομία για να παράγουμε καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Ο στόχος μας είναι να κατέχουμε ηγετική θέση στα αναπτυσσόμενα πεδία της πληροφορικής.